Open inschrijving

Via de Aiki Aanpak de thema's ervaarbaar maken

In veel vaste bestaande trainingsprogramma’s is de Aiki Aanpak al opgenomen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij trainingen van Berenschot, Twijnstra Gudde, McKinsey & Company, GITP en in de postdoctorale opleiding van Ten Have Change Management.

Eendaagse Open Inschrijving
 
Leven en leidinggeven vanuit je Midden.
 
"You need stable people to create a stable organization".
 
Voor wie
Voor mensen met een leidinggevende functie en andere professionals die geïnteresseerd zijn in diepgang en zingeving in hun dagelijks leven én hun werk. En daarmee gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Voor organisaties die willen investeren in de kwaliteit van de aandacht van hun medewerkers, in wakker zijn.

Thema's in deze dagen zijn:
Leven en leidinggeven vanuit je midden; omgaan met voortdurende veranderingen
Deze dag is een verdieping voor mensen en organisaties die wakker willen zijn, om op die manier met voortdurend veranderende situaties om te kunnen omgaan. Niet door alsmaar te reageren op allerlei situaties en daarmee dus constant achter de feiten aan lopen maar door uit de wet van oorzaak en gevolg te stappen. Dit wil zeggen door leven en leiding te geven vanuit je eigen kern; je midden.
Ervaren
Zonder een stabiel lichaam geen stabiele ‘geest’. Vandaar dat het in deze dagen dan ook een voortdurend ‘aan den lijve ervaren’ is. Ons lichaam geeft ons ‘aha erlebnisse’ en oplossingen die we soms niet kunnen bedenken.
Praktische informatie
Datum: 17 december 2021
Locatie: Hessenweg 28, 7966AA De Schiphorst (Meppel).
Kosten: € 395,- ex btw
Groepsgrootte 6 tot 8 personen
Incompany
Deze eendaagse kan ook incompany gegeven worden. Bijvoorbeeld met teams die bereid zijn om elkaar te ondersteunen en aan te spreken in elkaars kracht.

De thema's van deze trainingen worden middels de Aiki Aanpak ervaarbaar gemaakt. Er wordt wel gezegd dat je maar 20% onthoudt van wat je hoort, 30% van wat je ziet. Echter, van alles wat je ervaart, blijft 80% je bij. Dat blijkt ook telkens weer.

De Aiki Aanpak maakt bestaande trainingen daardoor nog effectiever.

Wil je meer informatie, stuur gerust een e-mail of bel 06-10947890.
Wil je je opgeven, klik dan hier.

Deze dagen zijn bedoeld voor persoonlijke verdieping en dus niet als opleiding voor opleiders.

 

portret_CT-SQ-03_Aalt-Aalten_Aiki-aanpak-Aikido-management-trainingen